15 jun. 2009

SET & SETTING

SOC UNA PERSONA ENORMEMENT VISUAL, RECORDO JA DE PETIT EN EXAMENS QUE PODIA ARRIVAR A RESPONDRE UNA PREGUNTA PERQUE PODIA VISUALITZAR EL LLOC DE LA LLIBRETA ON ESTAVA ESCRITA LA RESPOSTA. EN LLARG DE LA MEVA VIDA HE ANAT ABQUIRINT CONEIXAMENTS, MOLTS D'ELLS ENTESOS TEORICAMENT I MES TARD I SOBTE ES PODIA OBRIR UNA LLUMETA I ENTENDRE EL QUE ANYS ENRRERA HAVIA MEMORITZAT SENCE ARRIVAR A ENTENDRE DEL TOT, PODIA ENTENDRE LA IDEA, PERO NO TENIA UNA COMPRENSIO GLOVAL, ES A DIR, CONSEQÜENCIES, RAONAMENTS... I SEMPRE QUE HO HE ACAVAT D'ENTENDRE ES PERQUE HO HE VIVENCIAT O HO HE POGUT VISUALITZAR.
ARA M'HA PASSAT AMB EL TERME SET & SETTING, FINS QUE NO HE POGUT VIVENCIAR LA IMPORTANCIA, FINS QUE M'HE SENTIT MALAMENT, NO SABIA O NO ENTENIA LA GLOVALITAT DEL CONCEPTE. EN QUALSEVOL TREBALL TERAPEUTIC ES DE VITAL IMPORTANCIA, HI DEPENT LA PREDISPOSICIO AL TREVALL, L'OBERTURA DE CONSCIENCIA I PER LO TANT ELS RESULTATS OBTINGUTS.
BE, UNA COSA SI QUE M'ALEGRE, JA HO HE ENTÉS DEL TOT. " NO HAY MAL QUE POR BIEN NO VENGA" ( QUIN HORROR DONAR LA RAÓ A AQUESTA FRASE, MAI M'HA ACAVAT D'AGRADAR).

No hay comentarios:

Publicar un comentario